Biznis

Almy nastavlja svoj razvoj uprkos koronavirusu: neće biti otpuštanja radnika

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Almy nastavlja svoj razvoj uprkos koronavirusu: neće biti otpuštanja radnika – Suočeni sa posljedicama globalne pandemije prouzrokovane koronavirusom Uprava kompanije „Almy“ d.o.o. Zenica radi zaštite života i zdravlja  prije svega svih naših uposlenika, poslovnih partnera i vjernih klijenata, osjeća potrebu da javno izrazi svoj stav.

Prošle godine proslavili smo 30 (trideset) godina uspješnog poslovanja naše kompanije za što su prije svega zaslužni vjerni uposlenici.

Globalna kriza koja uveliko utiče na cjelokupnu ekonomsku stabilnost svih privrednih subjekata u našoj zemlji, nažalost pogađa i našu kompaniju.

Naša poslovna etika utemeljena još osamdesetih godina prošlog stoljeća temelji se na konstantnom razvoju i unaprijeđenju svih segmenata našeg poslovanja. Veliki izazovi stavljeni su pred našu kompaniju od samog osnivanja. Sve izazove, krize i nedaće prolazili zajedno sa svojim uposlenicima  i ako Bog da proći ćemo i ovu pandemiju.

Nijedan naš radnik neće ostati bez posla i teret ove krize proći ćemo zajedno. Na ovaj način pokazujemo svoje poštovanje prema onim koji su najzaslužniji za naš poslovni uspjeh.

„Almy“ d.o.o. Zenica Menadžment kompanije

Uslijed globalne pandemije prouzrokovane koronavirusom, osjećam potrebu da kao jedan od izvršnih direktora u kompaniji i kao  predstavnik svih radnika, koji aktivno učestvuje sa vlasnicima kompanije na iznalaženju rješenja i donošenju odluka izrazim svoj osjećaj ponosa na kompaniju „Almy“ , menadžment i sve uposlenike kompanije. U ovim nezahvalnim i iznimno teškim vremenima, svi zajedno, međusobnim dogovorom i sinergijom uspjeli smo da iznađemo najbolje moguće rješenje u ovoj situaciji, kako za uposlenike, tako i za našu kompaniju.

Uprkos situaciji u kojoj se nalazi kompanija, prije svega smanjenoj poslovnoj aktivnosti,  padu prometa, prekomjernom broju radnika, ali ipak vođeni nadljudskim naporima svih gore nabrojanih možemo sa iznimnim zadovoljstvom konstatovati da u narednom periodu nećemo otpuštati naše uposlenike.

Zenica,03.04.2020. godine

Adis Dubravac Direktor sektora zajedničkih poslova  „Almy“ d.o.o. Zenica

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno