Biznis

Almy BP II Pečuj Zenica: moderna samouslužna autopraonica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Almy BP II Pečuj Zenica: moderna samouslužna autopraonica –  U neposrednoj blizini Benzinske pumpe Almy II u Pečuju kod Zenice, pored magistralnog puta M-17 Doboj – Zenica odnedavno je u funkciji moderna samouslužna autopraonica.
Kako nam je pojasnio Bahrudin Mahmić iz kompanije Almy, autopraonica raspolaže sa tri odvojena boksa za pranje vozila gdje se može izvršiti predpranje i šamponiranje visoko kvalitetnim šamponom ugodnog mirisa, pranje i ispiranje vozila, te nanošenje zaštitnog sloja voska, koji pruža maksimalnu zaštitu laka i blistav sjaj kroz duži vremenski period. Također, vosak štiti lak od sitnih kamenčića i ogrebotina, te omogućava lakše skidanje nečistoća kao što su ptičji izmeti ili mušice sa prednje strane automobila.
Također, korisnicima je na raspolaganju i moderan i kvalitetan usisivač za čišćenje unutrašnjosti vozila.
Tokom prvih mjesec dana rada samouslužne autopraonice kompanija Almy je ponudila akcijske cijene prema kojima su korisnici dobili duple minute za korištenje auto tuševa. Tako su oni koji su u prvih mjesec dana željeli oprati vozilo na Almy samouslužnoj autopraonici za jednu KM mogli tuš koristiti čitavih pet minuta. Trenutno za žeton vrijednosti 1 KM korisnici autopraonicu mogu koristiti u trajanju dvije minute i 40 sekundi. Također, oni koji na benzinskim pumpama Almy natoče naftne derivate ili LPG u vrijednosti 50 KM ostvaruju pravo na žeton za besplatno pranje na autopraonici.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno