Nogomet

Ali Međuseljac potpisao profesionalni ugovor s Čelikom!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

S ponosom možemo obavijestiti javnost i navijače da smo potpisali profesionalni ugovor s devetnaestogodišnjim igračem Alijem Međuseljcom.

Ovaj talentovani mladi nogometaš postaje prvi igrač u prethodne tri godine koji ulazi u profesionalne redove našeg kluba potpisivajući ovaj tip ugovora. Međuseljac je produžio ugovor s našim klubom na 2 godine, uz mogućnost produženja saradnje nakon isteka istog.

Međuseljac je svoje iznimne vještine, posvećenost i predanost nogometu pokazao već u juniorskoj selekciji našeg kluba. U 52 utakmice koje je odigrao za U19 selekciju postigao je čak 60 golova. Svoj debitantski nastup za crno-crveni dres upisao je na prijateljskoj utakmici protiv OFK Beograd-a, te već tada je pokazao da će klub moći ozbiljno računati na njega. Tako je i bilo, u 52 zvanične utakmice za seniorski dres Čelika upisao je 32 pogotka i 23 asistencije. Prethodne sezone, u izbor nekoliko neovisnih portala, izabran je za igrača sezone Druge lige FBiH – Centar, te uvršten u tim kola. Također, u prethodnoj sezoni Međuseljac je bio najkorisniji igrač lige sa ukupno 18 golova i 14 asistencija.

“Prije svega želim da se zahvalim upravnom odboru, menadžmentu, trenerima, saigračima, navijačima i porodici, bez kojih ovo ne bi bilo moguće” izjavio je Ali Međuseljac nakon potpisivanja ugovora. “Zaista sam ponosan što je klub koji volim prepoznao moj trud i zalaganje, te nadam se da ću klubu pomoći i naredne sezone da zajedno sa svim saigračima ostvarimo zajedničke ciljeve”.

Ovaj ugovor označava temeljitost našeg kluba na mladim talentima i njihovom razvoju.

U ime cijelog kluba, želimo mu puno uspjeha u profesionalnoj karijeri. Neka se njegov rad, požrtvovnost i predanost nastave nagrađivati i neka nas vodi prema sjajnim sportskim dostignućima u budućnosti.

Čestitamo Aliju Međuseljacu na potpisivanju profesionalnog ugovora i neka ova prilika označi početak jednog zapaženog nogometnog puta!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno