Ostali sportovi

Alen Bičakčić u B reprenzentaciji Skijaškog saveza Bosne i Hercegovine

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U srijedu 31.01.2018 godine su u organizaciji Skijaškog Saveza BiH održane kontrolne trke veleslaloma i slaloma za mjesta u A i B reprenzentaciji Bosne i Hercegovine. Trke su održane u Ski centru Ravna Planina -Pale.

Trke slaloma i veleslaom su vožene u konkurenciji U 14 i U 16 za dječake i djevojčice.

Alpska komisija Skijaškog Saveza BiH je na ove trke pozvala po pet prvorangiranih takmičara iz sezone 2017/2018

Pozivnicu je dobio i naš nejperspektivniji takmičar Alen Bičakčić ski kluba ZE- 2010 u kategoriji dječaka U 16., kao najmlađi u ovoj kategoriji.

Nakon održane 3 zahtjevne trke u veleslalomu i 3 trke u slalomu Alen Bičakčić je odličnim vožnjama posebno u slalomu izborio mjesto u B reprenzentaciji Skijaškog saveza Bosne i Hercegovine.

Februar mjesec će za članove kluba biti obilježen nizom trka u okviru državnog prvenstva BiH / Vlašić, Kozara, Bjelašnica/

Alena Bičakčića u ovom perodu očekuju i izuzetno jake međunarodne dječije trke sa reprenzentacijom BiH , Sljeme –Hrvatska, SKI kup Kopaonik- Srbija, Mokra Gora -Srbija



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno