Biznis

ALBA novi član Udruženja poslodavaca Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ALBA, d.o.o. novi član Udruženja poslodavaca Zenica- S velikim zadovoljstvom želimo informisati javnost da smo sa oduševljenjem prihvatili novog člana u našem Udruženju!

“ALBA Zenica” d.o.o. Zenica je osnovana 1999. godine. Većinski vlasnik je ALBA Group AG iz Berlina. ALBA Group plc & Co KG je obezbijedila potrebnu opremu i način rada. Općina Zenica je kao suvlasnik i partner obezbijedila odgovarajući prostor za rad, domaću radnu snagu kao i rukovodeći kadar.

S obzirom na izuzetno stručan kadar koje “ALBA Zenica” d.o.o. posjeduje, uvjereni smo da će naš novi član donijeti dodatnu vrijednost našoj organizaciji.

Očekujemo uspješnu suradnju između našeg udruženja i “ALBA Zenica” d.o.o., jer samo udruženi poduzetnici mogu mijenjati poslovno okruženje i stvarati održive i prosperitetne lokalne zajednice.

Hvala ALBI ZENICA, d.o.o. i gospodinu Džaferu Dautbegoviću, menadžeru za kvalitet i projekte ovog preduzeća što su prepoznali važnost udruživanja i zajedničkog djelovanja!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno