Zabava

Akustični „Van Gogh“ kao uvertira za bh. turneju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Akustični „Van Gogh“ kao uvertira za bh. turnejuRok grupa Van Gogh iznenadila je svoje fanove na rođendanskom koncertu u Beogradu kada je izvela neke od najvećih hitova u akustičnoj verziji. Ispunjeni dobrom energijom i publika i članovi benda ozareni su izašli sa koncerta, što je nagnalo frontmena Zvonimira Đukića Đuleta da pokloni svim ljubiteljima grupe Van Gogh “Rođendanski akustik koncert” koji možete pogledati na njihovom zvaničnom kanalu na Youtube – u.

„Bend Van Gogh je uvijek spreman da se mijenja. Vođen instinktom i govorom čula, nikad se nije oslanjao na postignuto, što smo pokazali  i novim akustičnim stilom. Napravili smo nešto potpuno drugačije i mnogo smo srećni zbog toga“ – kazao je Zvonimir Đukić – Đule, frontmen popularnog „Van Gogh“ – a.

Novi akustični stil poznatog rok sastava veoma se dopao publici naviknutoj na eksploziju na bini. Potpuno drugačiji pristup akustičnim izvođenjima, stare pjesme koje su dobile novi izraz a zadržale jaku emociju, naišli su na oduševljenje fanova. Čak i oni koji koji obožavaju vangogovski tvrđi zvuk “pali” su na senzualnu akustiku.

„Van Gogh“ svojim poklonicima poklanja ovaj akutični rok spektakl putem svog zvaničnog kanala, a on je ujedno i najbolja najava za veliku turneju, koja će ovaj rokerski karavan zaustaviti u nekoliko bosanskohercegovačkih gradova tokom  2018. godine.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno