Oglasi

Aktivno tražite poslovne prilike izvan Bosne i Hercegovine? Dođite na Lufthansa InTouch Open Day! 

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Aktivno tražite poslovne prilike izvan Bosne i Hercegovine? Dođite na Lufthansa InTouch Open Day!  U tom slučaju ste sigurno već primijetili da portal Posao.ba posljednje dvije godine oglašava poziciju Saradnika u korisničkom centru kompanije Lufthansa InTouch, u Češkoj Republici. Ako vas zanima o čemu se zapravo radi i želite da saznate više o ovoj i sličnim poslovnim prilikama, iskoristitie priliku i dođite na Lufthansa InTouch Open Day!

Lufthansa u Češkoj Republici, u srcu Europe, nastoji dostići nove visine u korisničkoj podršci. Centar u Brnu u ovom trenutku upošljava multikulturalni tim od 260 ljudi i u stalnoj je potrazi za novim kolegama i kolegicama sa izvrsnim poznavanjem engleskog jezika u kombinaciji sa još jednim stranim jezikom, poželjno njemačkim ili italijanskim. Bosanci i Hercegovci prepoznati su kao izrazit potencijal, prvenstveno zbog dobrog poznavanja prethodno navedenih jezika. Kompanija Lufthansa InTouch upravo iz tog razloga od 2015. godine u saradnji s Agencijom Posao.ba nudi priliku zainteresovanima iz Bosne i Hercegovine da se pridruže njihovom dinamičnom timu.

Imate pitanja i nedoumica u vezi s poslovnim ponudama u inostranstvu? Oglas za posao često ne može ponuditi dovoljno informacija o ovakvim prilikama. Upravo zbog toga Agencija Posao.ba organizira Open Day u prostorijama Networks-a, na kojem ćete imati priliku da saznate:

  • Kako tačno izgleda finansijski paket,
  • Ko osigurava smještaj u Brnu i na koji način,
  • Koji su sve dokumenti potrebni za preseljenje i rad u drugoj državi,
  • Šta su sve dodatni benefiti rada u kompaniji Lufthansa InTouch,
  • Kako možete povećati šanse da prođete na razgovoru za posao sa ovom kompanijom,
  • i mnogo drugih pitanja koja sigurno imate!
SONY DSC

U prvih sat vremena, imat ćete priliku da dobijete informacije iz prve ruke i da postavite pitanja o radnom mjestu, kompaniji, radnim uvjetima i životu u Češkoj. Regruteri će Vas upoznati sa konkretnim radnim zadacima na ovoj poziciji, procesu upošljavanja, apliciranja za vizu i konačno procesa preseljenja. U sklopu programa moći ćete poslušati i iskustva osoba koje trenutno rade ili su radile u kompaniji Lufthansa InTouch.

U drugom dijelu, imat ćete priliku da dobijete savjete za što kvalitetnije i informativnije pisanje CV-a, govorit ćemo i o načinima kako sebe što bolje predstaviti prilikom razgovora za posao, i slično. Za one hrabrije, postoji i mogućnost simulacije razgovora od strane Regrutera gdje se osoba provodi kroz tipični intervju za raspisanu poziciju.

Pored toga, svi posjetitelji će imati priliku da se učlane u bazu kandidata Agencije Posao.ba kako bi redovno dobivali obavještenja o interesantnim prilikama u inostranstvu.

Pozivamo sve zainteresirane osobe koje traže poslovne prilike u EU, koje su spremne izaći iz svoje komfort zone, otputovati u drugu zemlju te steći internacionalno iskustvo, da dođu na Lufthansa InTouch Open Day u Networks-u, u četvratk, 14.12., od 15:00 do 17:00h.

Welcome on board!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno