Zabava

Akcioni film “Bitka za Pacifik – Pobuna” od 22. marta u kinima

Akcioni film “Bitka za Pacifik – Pobuna” od 22. marta u kinima – Akcioni spektakl “BITKA ZA PACIFIK – POBUNA” (PACIFIC RIM: UPRISING) od četvrtka 22. marta možete pogledati u BiH kinima u 3D tehnologiji.

Globalni rat između monstruma najrazornijih moći koji su došli iz drugog univerzuma i super – mašina kojima upravljaju ljudi piloti, robota koji su napravljeni da sačuvaju svijet, bio je samo uvod u sveobuhvatni napad na čovječanstvo koji će se desiti u filmu Bitka za Pacifik – Pobuna.

John Boyega (Star Wars – Buđenje Sile i Star Wars – Posljednji Jedi) je buntovni Jake, nekada pilot pun potencijala čiji je otac ušao u legendu kada je žrtvovao svoj život kao pilot u jednom Jegeru, da bi obezbjedio pobjedu u borbi protiv monstruoznih Kaijua. Jake je napustio obuku za nove pilote i upustio se u kriminalno podzemlje. Ali kada još strašnija i nezaustavljiva prijetnja počne da uništava jedan po jedan grad širom svijeta i našu planetu baca na koljena, Jakeu se pruža posljednja šansa da se promijeni, da krene očevim stopama i pridruži se novoj, mladoj i hrabroj generaciji pilota, koja je odrastala i sazrijevala u sijenci rata. Dok traže pravdu za stradale saborce i sve druge žrtve, njihova jedina nada je ujedinjenje svih u borbi protiv neprijatelja koji ima za cilj da uništi svijet.

U filmu redatelja Stevena De Knighta, pored Johna Boyege, glavne uloge tumače Scott Eastwood, Charlie Day i Cailee Spaeny.

Trailer filma pogledajte putem linka:

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem