Zabava

Akciona komedija “Kaskader” u kinima od 25. aprila

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dragi prijatelji, zadovoljstvo nam je u ime distributerske kuće Una film najaviti da akciona komedija i film koji doslovno pomjera granice “KASKADER” (FALL GUY) od danas pretpremijerno u Cinestarima i Cineplexxima.

Ovu akcionu dramu na redovnom repertoaru u svim kinima možete pogledati od 25. aprila.

Ryan Gosling Emily Blunt će očito i ove godine osvojiti publiku s novim filmom ‘Kaskader’ kojeg nazivaju najboljom akcijskom komedijom u posljednjih nekoliko godina, kao i savršenom posvetom kaskaderskom zanatu. Svoju svjetsku premijeru Kaskader (The Fall Guy) je upravo održao na SXSW (South by Southwest) festivalu u Teksasu, a reakcije publike i svih prisutnih obećavaju kako nas ove godine očekuje pravi kino hit.

O FILMU:

On je kaskader, i kao i sve članove tog esnafa, njega takođe raznose, pucaju u njega, guraju kroz prozor, bacaju sa najviših visina i sve to radi naše zabave. Sada, neposredno poslije nesreće koja ga je umalo koštala karijere, ovaj heroj radničke klase mora da pronađe nestalu filmsku zvijezdu, da otkrije zavjeru i vrati ljubav svog života, paralelno radeći svoj svakodnevni posao. Šta bi moglo da krene po dobru?

David Leitch, kaskader i reditelj u stvarnom životu, koji je režirao filmove Brzina metka, Dedpool 2, Atomska plavuša i Paklene ulice: Hobbs & Shaw, predstavlja nam njegov najličniji film do sada. KASKADER je novi urnebesni, žestoki akcioni triler koji je ujedno i ljubavno pismo akcionim filmovima i vrijednoj, ali nedovoljno cijenjenoj ekipi koja ih stvara.

Trailer na linku: 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno