Zabava

Akcijska komedija “Shazam”, SF triler “Opsadno stanje” i animirana avantura “Korgi” novi filmovi na programu Multiplex Ekran Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Akcijska komedija “Shazam”, SF triler “Opsadno stanje” i animirana avantura “Korgi” novi filmovi na programu Multiplex Ekran Zenica – Pred nama je još jedna uzbudljiva filmska sedmica u Multiplexu „Ekran“ Zenica. Naime, od četvrtka publika će imati priliku da u dva termina dnevno pogleda film „Shazam“, koji će nam pokazati kako svi imamo superjunake u sebi, potrebno je samo malo magije da oni izađu. U slučaju 14-godišnjeg dječaka Billyja Batsona potrebno je reći SHAZAM! Njemu je drevni čarobnjak dao moć da se po potrebi transformira u odraslog muškarca s nadljudskim moćima. Još uvijek dječak u duši, Shazam otkriva svoju odraslu verziju čineći ono što bi svaki tinejdžer učinio sa supermoćima – zabavlja se s njima!

Reditelj filma Planet majmuna: Postanak donosi potpuno drugačiji SF triler u kojem nema kriminala, nema siromaštva, nema nezaposlenosti ili je sve to samo prividno? Film „Opsadno stanje“, publika će gledati svaki dan u terminu od 20:30 sati.

Animirani film o omiljenoj vrsti pasa britanske kraljice Elizabete, velškim korgijima, od kojih se još od djetinjstva ne odvaja. Rex je mali nevaljalac ali ipak najomiljeniji pas britanske kraljice. Jednog se dana izgubi u Londonu i nađe u društvu različitih vrsta pasa koji se međusobno svađaju i sukobljavaju. Tokom svog epskog putovanja u kojem traži put za povratak svojoj voljenoj vlasnici, Rex se uspijeva zaljubiti i otkriti svoj pravi identitet Ovu animiranu avanturu I odličnu komediju za cijelu porodicu, publika će gledati za vikend i to u tri termina u subotu i tri termina u nedjelju.

Još jedna animirana avantura će tokom vikenda oraspoložiti najmlađe gledatelje, riječ je filmu “Aladin i leteći ćilim”,  u kojem Aladin na letećem tepihu, koga je dobio od El Faze, leti prema suncu sa zadatkom da vrati El Fazi izgubljeno unuče.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno