Zenica

Akcija “Za dječije osmijehe”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Akcija “Za dječije osmijehe” – Udruženje građana za afirmaciju humanih ideja pokreće akciju “Za dječije osmijehe” čiji je cilj da prikupimo sredstva za opremanje djece iz socijalno ugroženih porodica za predstojeću školsku godinu sa školskim priborom i ostalim potrepštinama neophodnim svakom djetetu koje polazi u školu.

Kroz naš dugogodišnji rad uvjerili smo se da kroz realizaciju ovog projekta upravo dobijemo najviše osmijeha i istinske radosti, što je svakome od nas i najveća satisfakcija. Upravo, da bismo obradovali djecu i riješili roditelje briga pokrećemo akciju u kojoj nam je cilj prikupiti sredstva za opremanje djece za novu školsku godinu iz najugroženijih porodica. Akcija će trajati do 29.08., a realizacija planirane aktivnosti opremanja djece, odnosno podjele školskog pribora, ovisno o tome koliko sredstava skupimo, izvršit će se 30.08.2017. godine.

U nadi da ćete nas i u ovoj akciji podržati, kao i mnogim drugim do sada, unaprijed hvala. Akciju možete podržati i sa najminimalnijim sredstvima.

Za više info možete se obratiti na br. telefona: 061 403 744, a eventualnu uplatu možete izvršiti na naše žiroračune:
Udruženje građana za afirmaciju humanih ideja
BBI: 141 801 000 936 8898
SPARKASSE: 199 052 004 811 5780
s naznakom: Akcija za dječije osmijehe

Sjetite se, “Ko vjeruje u naknadu, ne škrtari u davanju.”

S poštovanjem,
TIM UG “AHI”



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno