Biznis

Akcija TCL televizora u partnerskim firmama ProComp i CPU Infotech!

Akcija TCL televizora u partnerskim firmama ProComp i CPU Infotech! – Kineska kompanija TCL, drugi najveći proizvođač televizora u svijetu, tek je nekoliko godina prisutna na našem kontinentnu i već bilježi značajan rast.

Godinama se TCL ograničavao na tržište Kine, a tek unatrag manje od deset godina kreće u osvajanje SAD-a. Sada je na red, čini se, došla Europa i vrijeme da se ovaj proizvodni gigant iz Kine na pravi način predstavi ovdašnjim kupcima.

Tvornice kojima upravlja TCL-ova kompanija CSOT visoko su automatizirane, pa je zaista rijedak prizor vidjeti ljude u pogonima – sve spomenute operacije, naime, obavljaju robotske ruke, automatizirani skladištari i drugi sofisticirani strojevi.

TCL-ovi su televizori danas prilagođeni zahtjevnom kupcu, gotovo redovno dolaze s 4K rezolucijom, od sada svi će ih pokretati najnoviji Android (P i Q), a više klase opremljene su i soundbarovima ili front-firing zvučnicima izrađenima zajedno sa slavnim Harman Kardonom ili Onkyom.

Pet godina garancije važi za sve TCL modele kupljene na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Jako dobru ponudu i odlične cijene TCL televizora možete pronaći na web trgovini ProComp-a – https://procomp.ba i partnerske firme CPU Infotech – https://cpuinfotech.ba.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem