Biznis Zenica

Akcija na mali servis – 20% popusta na ulje Castrol i filtere ulja u Unitrade Zenica!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ostvarite uštede uz akcijski popust od 20% na motorno ulje Castrol i filtere ulja koji traje do 29.6.2024. u Unitrade mreži servisa. Akcijski popust se ostvaruje na motorno ulje Castrol, te filtere ulja Bosch i Denckermann.

Cijene i AKCIJA na mali servis u Unitrade centrima

Od 6.6. do 29.6.2024. iskoristite akciju s 20% popusta na ulja Castrol i filtere ulja izmijenjene u Unitrade servisima. Izdvojeno iz ponude:

Navedene cijene su s uključenim uljem, filterom ulja, te izmjenom.

Popust se odnosi na ulja Castrol i filtere ulja za sve marke i modele vozila ugrađene u Unitrade servisu. Točnu cijenu izmjene ulja je potrebno provjeriti prema broju šasije vozila.

Za informaciju o cijeni zamjene ulja i filtera ulja za vaše vozilo ili rezervaciju termina servisa posjetite Unitrade Zenica:

Unitrade d.o.o. podružnica Zenica

Prof. Juraja Neidharta bb, Kapija 3 Željezare,

ili kontaktirajte poslovnicu:

Telefon: 032/222-600

Email: [email protected]

Važnost redovne izmjene ulja

Redovnom zamjenom, te korištenjem kvalitetnog motornog ulja i filtera se zadržava vrijednost, te osigurava optimalna iskorištenost goriva, pouzdanost i dugovječnost vozila. Motorno ulje treba pouzdano obavljati zadaću podmazivanja, kako na velikim brzinama i temperaturama, tako i pri niskim opterećenjima i hladnoći. U takvim uvjetima, ulja lošije kvalitete gube svojstva što dovodi do ubrzanog trošenja motora. Kako je stalno pod pritiskom, ali i zbog činjenice da svako ulje ima radni vijek te nakon određenog vremena gubi prvotna svojstva, izmjena ulja je ključna za dugovječnost i pouzdanost motora.

Interval “malog servisa”

Prilikom izmjene ulja je važno obratiti pažnju na pravodobnost izmjene motornog ulja i filtera, te korištenje ulja koje je preporučeno od strane proizvođača vozila (specifikacija). Ulje treba mijenjati bar jednom godišnje bez obzira na pređenu kilometražu. Ovisno o marki i modelu vozila, mali servis se radi na svakih 10.000 do 15.000 kilometara, a kod nekih vozila i na 30.000 km. Kako biste znali kada je vrijeme za zamjenu, provjerite propisane intervale u servisnoj knjižici ili kontaktirajte Unitrade centar.

Preporuka je pridržavati se propisanih servisnih intervala jer se „ušteda“ po ovom pitanju može pretvoriti u štetu.

Kada mijenjati filtere?

Važnost filtera ulja u normalnom funkcioniranju motora se obično potcjenjuje. Mijenjanje filtera ulja jednako je važno kao mijenjanje ulja jer on uklanja onešišćenja. Svaka promjena ulja trebat biti popraćena promjenom filtera za ulje.

Kvaliteta filter ulja je jako važna – jeftini filtri jedva mogu preživjeti standardne intervale. U Unitrade servisima ugrađujemo isključivo filtere proizvođača Bosch i Denckermann. Posjetite nas u jednom od naših servisa u Zenici, Sarajevu, Tuzli i drugim gradovima diljem Bosne i Hercegovine.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno