Rekreacija

Akademija borilačkih vještina “JALE” TEAM u Ajdinovićima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U nedjelju je rekreativna grupa akademija borilačih vještina “JALE” TEAM boravila u sportsko rekreativnom centru Ajdinovići. Naime rekreativna grupa je počela sa radom u augustu prošle godine, i do sada aktivno trenira 10 ljudi u dobi od 30 do 60 godina. S.R.C Ajdinovići pružaju sve usluge za jednog sportaša rekreativca, od sportskih terena, bazena, zabavnih parkova, ukusne hrane, a po najviše čistog zraka. Naši rekreativci su imali 2 treninga u sklopu jedno dnevnog izleta, a pored treninga upriličene su i ostale aktivnosti koje nudi centar, izjavio je organizator i trener Jasmin Mujanović “JALE” majstor crnog pojasa 5.dan

Ovim putem pozivamo sve zaineteresovane Zeničane srednje dobi, da se priključe treninzima i postanu zdravi fit i sposobni, a za sve one koji se upišu u aprilu mjesecu dajemo besplatan upis i GRATIS majicu za treniranje. Treninzi se održavaju u privatnoj medjunarodnoj školi na Bilimišću Ricmond Park radnim danima i to ponedjeljak srijeda i petak od 21:30 do 23h.

Kontakt mob 062 844 632 ili
Kontakt Fb (inbox): Taekwondo Akademija JALE Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno