Ostali sportovi

Akademija borilačkih vještina “JALE TEAM”: rekreativna grupa za odrasle

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Akademija borilačkih vještina “JALE TEAM”: rekreativna grupa za odrasle – Akademija borilačkih vještina “JALE TEAM”  – Početkom augusta mjeseca pokrenuta je muška rekreativna grupa za odrasle pod nazivom JALE TEAM.
Do sada se je odazvalo 16 naših Zeničana, u dobi od 30 do 60 godina. Treninzi su prilagođeni stručno ovoj dobnoj skupini, kako bi što lakše savladavali tehnike treninga, a cilj pokretanja ove rekreacije  jeste da svi oni koji imaju vremena  i volje dodju sa nama u dvoranu koja se nalazi na Bilimišću u medjunarodnoj privatnoj školi i koji žele da budu zdravi i fit da dodju i da svoje zdravlje zajedno sa nama drže pod kontrolom.
Treninzi se zasnivaju na kardio-kondicionom treningu, bazičnim vježbama, rad sa loptama čunjevima i vijačama, tehnike na fokuserima, i vrečama, te sa protivnikom. Samoodbrane od pištolja, palice, i noža.  Za sve polaznike obezbjedjene su majice. Osim treninga iz 7 borilačkih vještina, našim rekreativcima  upriličeni su i drugi sadržaji tipa izleta, putovanja, polaganja ispita iz domene borilačkih vještina itd.
Glavni instruktor- trener je Jasmin Mujanović JALE majstor crnog pojasa 5.dan. Više od 25 godina iskustva iz domene  borilačkih vještina. Jedan od najboljih trenera u BIH.
Tokom novembra  mjeseca trajat ce upis za nove polaznike, koji mogu da se jave lično u dvoranu Bilimišće u terminima ponedjeljak, srijeda,i petak od 21:30 do 23:00 ili na kontakt info
mob: 062 844-632.
NAPOMENA: U toku treninga NE rade se borbe ili tehnike koje mogu doći do povreda.
Dođite i treniraj te sa najboljima.
Uprava Akademije


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno