Zenica

Ajdin Žigonja prikuplja novac za pregled u Zagrebu jer u BiH nema rješenja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Redakcija portala Klix.ba već je nekoliko puta pisala o Ajdinu te je preko posljednjeg apela uspio skupiti novac za ortopedske cipelice koje su mu bile potrebne.
Porodica sada moli sve dobre ljude da im pomognu u skupljanju finansijskih sredstava za pregled u zagrebačkoj klinici. Još uvijek nemaju predračun koliko će im novca trebati za pregled, ali se nadaju da će građani reagovati. U Sarajevu, kako kaže, za sada nema adekvatnih rješenja, a dječaku se stanje pogoršava.
“Opet najviše novca stiže iz dijaspore. Nadamo se da ćemo uspjeti prikupiti dovoljno da možemo otići na pregled, a o svemu ostalom planiramo pisati na grupi ‘Pomozimo Ajdinu Žigonji’“, kratko je prokomentarisao dječakov otac Elvis usput se zahvaljujući svima koji su do sada na bilo koji način pomogli dječaku
S obzirom na trajno liječenje Ajdina Žigonje, računi za uplate su otvoreni trajno. Njemu se može pomoći uplatama na njegov žiro račun:

Za uplate iz BiH:

Intesa SanPaolo Banka Zenica
Na ime: Ajdin Žigonja
Račun banke: 154-001-00000019-10
Broj Ajdinovog tekućeg računa: 915791Z1Z66413.
(Ukoliko nekim slučajem neće da prihvati slovo Z, onda možete staviti broj 2)

Za uplate iz inostranstva:

Intesa Sanpaolo Banka, Obala Kulina bana, 71000 Sarajevo
Primatelj: Ajdin Žigonja, Reisa Čauševića 11
IBAN: BA391542019991579154
SWIFT: UPBKBA22

Paypal račun: [email protected]

Za sve dodatne informacije o dijagnozi malog Ajdina, njegovom stanju ili za bilo koja druga pitanja možete kontaktirati njegovog oca na +38762062226 (Viber ili WhatsApp) ili putem Facebook grupe “Pomozimo Ajdinu Žigonji”



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno