Ostali sportovi

Ahmed Krnjić debituje 19. novembra u ONE Championshipu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon što je prije tri mjeseca Ahmed Krnjić potpisao Ugovor sa ONE Championship, jednom od najvećih borilačkih organizacija, došlo je vrijeme i za prvu borbu. Inače, Ahmed Krnjić, sjajni 25-godišnji borac je osvajač naslova amaterskog viceprvaka Evrope (2018.) i Svijeta (2017.), te je prvak bio i prvak 2019. godine Evrope u kategoriji do 88,6 kg WAKO pro-asocijacije.

U svojoj objavi pred ovu prvu borbu nam je saopštio:

-Prva borba u ONE Championship organizaciji. 19.novembar 2022.godine – Singapur. Debi protiv Brazilskog borca Bruno Chavesa. Dugo sam se pripremao za ovaj meč u matičnom klubu KBV „Isak“ Zenica, a zadnje dvije sedmice sam u kampu u UFD gymu u Dusseldorfu i Mike’s gymu u Amsterdamu, gdje dodatno brusimo formu i radim sparing treninge sa borcima iz samog vrha kikboks scene (Antonio Plazibat, Jamal ben Sadik, Fabio Kwasi i mnogi drugi). Mislim da ću biti dovoljno spreman do 19.11. i da ću biti bolji u meču protiv Chavesa i u Bosnu se vratiti sa velikom pobjedom -, kazao nam, na kraju, optimistično, Ahmed Krnjić.

E.Imamović; Foto A.Krnjić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno