Ljudi

Adis Škaljo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Adis Škaljo – Adis Škaljo polako ali sigurno osvaja simpatije publike u regionu i sve češće nastupa kako u našoj zemlji tako I u Hrvatskoj i Srbiji. Velike zasluge za to ima i negova posljednja pjesma “Za Nas“ s kojom se predstavio na ovogodišnjem CMC Festivalu u Vodicama.

– Ova pjesma mi je bila iskorak u karijeri. Nova pjesma je i nova briga, jer sam sebi zadao velike ciljeve. Svaka sljedeća mora da bude bolja nego prethodna. Dobio sam pjesme od Dine Muharemovića, čekam Armina Šakovića i Al’ Dina. Nadam se da će se čekanje isplatiti. Nakon hrvatske sve češće sviram i u Beogradu i to u objektu “Cantida de Frida”, koji spada u red najboljih mjesta za izlaske mladih ljudi u Srbiji – kaže Škaljo.

U njegovom bendu nastupaju Mišo Ćirko, Jasmin Efendić, Jasmin Begić, Bruno Mešanović i Sanjin Lutvić, a u Sarajevu publika će ih osim Sloge i Coloseuma u Sarajevu uskoro moći slušati i Aqarius Villsu. Kako Adis kaže u karijeri ide korak po korak, a cilj u 2018. je objavljivanje albuma.

– Svako jutro kada ustanem pitam se zašto još nemam CD. Glavni razlog je što sam jako pažljiv i oprezan. Volio bih snimiti i dobar duet. Imam par želja, a iskreno na prvom mjestu je Željko Bebek sa kojim se privatno družimo. Na moj radost mi smo kućni prijatelji, ljetujemo na njegovoj jahti, a jednom mi je rekao da bi trebali nešto snimiti. Nisam smio ništa da kažem, ali duet sa Bebekom bi mogla biti prekretnica u karijeri – kaže Adis.

coolstyle.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno