Ljudi

Adis Bešić

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Adis Bešić je rođen u Zenici 1976.g. Svoju karijeru započeo je trenirajući i nastupajući u NK “Čelik”. Vrijedno je radio i prošao kompletan omladinski pogon sa Čelikom. Svojevremeno bio rezervni golman neprikosnovenom Tolji. Poslije Zenice, karijeru nastavio u Jedinstvu iz Bihaća, a zatim nastupao i za Bratstvo iz Bosanske Krupe. Igrao je još i za Iskru iz Bugojna, Travnik, Igman, Konjic…

Adis je trenutno jedan od najboljih zeničkih trenera u omladinskom pogonu. U klubu NK “Fortuna” radi sa više od 50 najmlađih dječaka. Pokazao je respektabilno poznavanje nogometnih vještina i bio nekoliko puta i nagrađivan. U proteklom periodu bio je učesnik više seminara u BiH. Tako je u Tesliću 23. jula na seminaru proglašen za najboljeg trenera. Bešić je takođe nakon sedmodnevnog seminara na Jahorini proglašen za najboljeg instruktora.

– Želja mi je da svoje igračko iskustvo i stečeno znanje koje sam mukotrpnim radom sticao, prenesem na naše najmlađe. Pored znanja, cilj mi je da ovu našu djecu naučimo da se lijepo druže i zabavljaju uz nogomet a samim tim i da postanupravi sportisti i dobri ljudi – kaže Bešić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno