Zenica

Gradonačelnik zabranio ulaz na Bilino

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradonačelnik zabranio ulaz na Bilino – Vršitelj dužnosti gradonačelnika Zenice, Selver Keleštura, kako Sportzdk.ba saznaje, zabranio je ulazak na stadion Bilino polje svim licima izuzev v.d. direktora Adnana Nuhagića, komesara za sigurnost Muje Mešanovića, stručnog štaba i nogometaša prvog tima, te uposlenih u radnoj zajednici.

Takva odluka ostaje na snazi do daljnjeg, a razlog njenog donošenja je sinoćnji incident u kojem je učestvovao član Nadzornog odbora i Skupštine NK Čelik Ševko Adilović koji je na parking prostoru ispred istočne tribine, ispalio dva hica iz pištolja. Istražitelji MUP-a ZDK cijeli dan su vršili istragu, nezvanično saznajemo, tragali za pištoljem koji je koristio Adilović od kojeg je uzeta “parafinska rukavica”.

Kako saznajemo, osumnjičeni Adilović u istražnom pritvoru ostat će najmanje 48 sati, naveo je u petak popodne ovaj portal.  Podsjećamo, incident se dogodio u četvrtak oko 18 časova, pred početak Skupštine NK Čelik. Kako je izjavio Damir Bradarac, predsjednik Skupštine NK Čelik, Adilović je pucao iz pištolja nakon što je grupa navijača okupljena ispred stadiona od njega tražila da odstupi iz Čelika.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno