Zabava

Adi Šoše nastupio 13. večer ZSF-a

Podijeli ovu vijest:

Trinaestu noć Zenica summer festa 2022. na Trgu Alije Izetbegovića nastupio je mladi Adi Šoše uz pratnju AL music benda. Adi je dan o perpektivnih pop izvođača kojeg je šira bh. i regionalna javnost upoznala kroz nastupe u muzičkim show programima, a jedno vrijeme radio je i sa grupom Miligram. Svojim jedinstvenim vokalom i šarmantnim nastupom “kupio” je simpatije zeničke publike koja se dobro zabavila tokom više od dva sata koncerta.

“Nisam očekivao da ću sa takmičarske pozornice tako brzo preći na pozornicu koja je namijenjena za mene. Osjećaj je nerealan i definitvno ostvarenje dječačkog sna”, kazao nam je Adi Šoše.

Večeras, 14. noć Festivala na veliki stage nam stiže još jedna mlada zvijezda u usponu fantastičnih glasovnih mogućnosti.  U srcu Zenice nastupit će sjajna Ilma Karahmet koja obećava dobru zabavu na ZSF-u.

Podsjećamo da Zenica summer fest tehnički realizuje RTV Zenica uz pokroviteljstvo Grada Zenice i gradonačelnika Fuada Kasumovića, te prijatelje Festivala, zlatnog sponzora kompanije „Bingo“, te sponzora Aura osiguranja, BH Telecoma, i Federalnog  ministarstva kulture i sporta. Vidimo se i sutra u srcu Zenice.

Sve informacije vezane za program Sumeer Festa možete pronaći i u programima RTV Zenica, našim nalozima na društvenim mrežama, te na portalima zenicainfo.ba i zenicasummerfest.org.

PR SLUŽBA FESTIVALA

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno