Zabava

“Abigail” od danas u kinima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dragi prijatelji, zadovoljstvo nam je u ime distributerske kuće Una film najaviti da otkačena zabava puna krvave akcije “ABIGAIL” dolazi u bh. kina od danas. Drakulo, pomakni se u stranu. Stigla je Abigail. Osim što je vampirica, ona je balerina i “voli se igrati sa svojom hranom”, što gledateljima obećava novi spin na horor prožet crnim humorom.

Trailer filma pogledajte:

O FILMU:

Djeca mogu da budu pravi monstrumi.

Nakon što je grupa kriminalaca u pokušaju kidnapovala dvanaestogodišnju balerinu, kćerku moćnika iz podzemlja, sve što treba da urade kako bi dobili 50 miliona dolara otkupa jeste da je sačuvaju tokom noći. U izolovanoj vili, jedan po jedan, otmičari počinju da nestaju i na najužasniji način shvataju da su zatvoreni sa ne baš običnom djevojčicom.

Rediteljski dvojac, koji stoji iza zastrašujućih hit horor filmova kao što su Spremna ili neVrisak (iz 2022.) Vrisak VI, stiže nam britka, krvožedna, nova verzija vampirskog filma.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno