Politika

A-SDA Zenica – saopćenje za javnost

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

A-SDA  Zenica  – Borba protiv sistemske korupcije – Predizborna kampanja je u punom jeku. Bez obzira na podmetanja koje se već sada vrše od strane vladajućih političkih partija koje po svaku cijenu nastoje da se održe na vlasti, Stranka demokratske aktivnosti, A-SDA za evropsku BiH, nastavlja intenzivnu komunikaciju sa građanima. U protekla dva dana su veliku podršku A-SDA stranci i njenim kandidatima na listama pružili mještani Vrace, Donje i Gornje Gračanice, Begovog Hana i Pepelara.

“Vrijeme onih koji su na vlasti u posljednje dvije decenije polako ističe, a tome je garancija sve odlučnija opredijeljenost naših građana da podrže nove i stručne kandidate na listama za sve nivoe vlasti u Bosni i Hercegovini”, izjavio je na skupovima  u svojim obraćanjima građanima mr. Ramo Isak, predsjednik KO A-SDA ZDK i nosilac liste za Kantonalnu skupštinu. Na skupu u Begovom Hanu građanima su se obratili i Samir Šibonjić, nosilac liste za Federalni parlament,  te dr.sc. Taib Spahić zenički kandidat na rednom broju 3. za Parlamentarnu skupštinu BiH. Oni su naglasili da se birači moraju osloboditi straha koji je evidentno prisutan, te izaći na izbore i odlučiti se za poštene i nekompromitirane ljude koji neće raditi za lični interes nego u korist svakog čovjeka.

Građani sve više uviđaju da se protiv sistemske korupcije koja je ugrozila i državu i običnog čovjeka možemo uspješno boriti samo sa novim i nekompromitiranim ljudima u vlasti.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno