Politika

A SDA Zenica – Saopćenje za javnost – Oslobodimo se straha

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

A SDA Zenica – Saopćenje za javnost – Oslobodimo se straha – Predizborne skupove A-SDA za evropsku BiH posjećuje sve veći broj građana. Tako je sinoć zabilježen veliki odziv mještana na skupovima u Brizniku, Arnautima i Puhovcu. Iako se kod građana još uvijek osjeća određena bojazan i strah da javno iskažu svoje mišljenje o stanju u kojem žive, u razgovorima koji se vode na marginama skupova oni otvoreno izražavaju ovu primarnu emociju kao posljedicu očekivanja nevidljive opasnosti od političkih struktura koje vladaju i upravljaju našim životima više od dvadeset godina.

Zbog toga im je predsjednik A-SDA ZDK, mr. Ramo Isak poručio – Oslobodite se straha, na izborima ste za vrijeme glasanja svi isti, pa potpuno sami, po svojoj savjesti, odlučite se za promjene, jer samo one su garancija za bolje sutra i države i naših porodica – .
Mjesni kandidat iz Briznika na listi za Skupštinu ZDK, Ahmet Turčinović, pozvao je svoje komšije i sve Babinjce, da glasaju za kandidate sa listi A-SDA, te da imaju priliku da svojim glasom na ovim listama podrže i kandidate sa ovih prostora.
Pobijedimo strah, donesimo odlučnu i samostalnu odluku, izaberimo nove i najbolje kandidate.

Kantonalni odbor A-SDA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno