Politika

A-SDA Zenica: “Grobari” su konačno uništili NK “Čelik” – šta je sljedeće na redu?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

A-SDA Zenica: U sveopćoj kataklizmi u koju je dovedena Zenica, konačno smo doživjeli i ono u što ni najveći pesimisti nisu mogli da vjeruju – naš gradski simbol NK “Čelik” doveden je do samog fudbalskog dna. Iz Kantonalne lige nema više ispadanja!

Svaki pravi Zeničanin s pravom se pita – šta je sljedeće na redu?

Po dolasku na vlast gradonačelnik Fuad Kasumović obećavao je ‘brda i doline’, a u njegovim zanosnim lažnim obećanjima, kao u nekom transu, i danas žive pojedini naši naivni sugrađani.

Dug je niz propalih gradskih javnih preduzeća, kao i drugih neuspješnih poteza gradskih vlasti, tako da je krah NK ‘Čelik’ samo logičan slijed jedne takve katastrofalne politike.

Stranka demokratske aktivnosti A-SDA Zenica učinit će sve da NK ‘Čelik’ vrati svoj stari sjaj, da stadion ‘Bilino polje’ ponovo postane poprište istorijskih utakmica, kao što je ona iz 1972. godine kada se golom Mirsada Galijaševića protiv italijanske ‘Fiorentine’, NK ‘Čelik’ popeo na tron najstarijeg kupa u Evropi. NK ‘Čelik’ je bio i ostao naš zenički simbol, a na nama građanima Zenice je važna odluka da konačno shvatimo ko je njegov ‘grobar’, te da pružimo šansu mladim i školovanim kadrovima, kojima je Zenica u srcu, da ga vrate u sami vrh bosansko-hercegovačkog fudbala.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno