Kultura

Doček pape Franje: zeničko “Novo nebo” na Koševu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pripreme za povijesni pohod pape Franje se privode kraju, a Bosna i Hercegovina će narednih dana biti centar svijeta. U organizaciji bogatog trodnevnog programa NCM „Ivan Pavao II.“ za susret mladih s papom Franjom, upotpuniti će i pretprogram mladih na Koševu. Bendovi i zborovi iz BiH i Hrvatske svojim nastupima će se duhovno pripremiti za Svetu misu koju će na Koševu pred više od 60 000 vjernika predvoditi papa Franjo.

Duhovni rock sastav Novo Nebo iz Zenice je također odabran da nastupi u pretprogramu i veselim taktovima napravi odličnu atmosferu pred sami ulazak pape Franje na Koševo. Svojim sudjelovanjem uputiti će pjesmu dobrodošlice i poslati poruku da ga svi željno iščekuju, osobito mladi. Članovi Novog Neba ističu: “vjerujte da smo ponosni i presretni što možemo biti jedan mali djelić ovog povijesnog događaja za našu zajednicu. Svaki Papa je poseban na svoj način i svi imaju isti poziv, ali i mi smo ljudi, a ne roboti, pa si tako dopustimo da nam neko malo brže priraste srcu. Papa Franjo kao jednostavan, ponizan i skroman radnik žetve Gospodnje malo je vise prirastao srcu. Ono što nas posebno raduje jeste njegova jasna namjera da podrži ekumenski i međureligijski dijalog, a iznad svega, da sve nas ohrabri na miran suživot.”



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno