Info

Ovo su najpiratizovaniji filmovi u 2016. godini

Ovo su najpiratizovaniji filmovi u 2016. godini
Ovo su najpiratizovaniji filmovi u 2016. godini
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ovo su najpiratizovaniji filmovi u 2016. godini- Superheroji vladaju među ilegalnim snimcima. Prvo mjesto zauzima Marvelov junak, “Deadpool” u kome glavnu ulogu igra Rajan Rejnolds. Prate ga”Batman v Superman: Zora pravednika” na drugom, i “Kapetan Amerika: Građanski rat” na trećem mjestu.

“Deadpool je oborio toliko rekorda od kada je izašao u februaru – najuspješnije otvaranje filma sa R ocjenom ikad, najuspješniji X-Men film, prvi superherojski film sa Zamboni kamionom i sada ima i ovu titulu. Ovaj film sa superherojem/antiherojem je bio najviše ilegalno preuzet film u 2016. i nam kaže TorrentFreak koji ima statistiku (sa javnih BitTorrent sajtova). Tu su negdje i “Star Wars: Buđenje sile” i u “Potrazi za Dory”, ali i nekoliko filmova koji na blagajnama nisu dobro prošli: “Warcraft” i “Independence Day: Resurgence” su na 6. i 7. mjestu.

Takođe, na listi su i “X-Men: Apocalypse”, “Suicide Squad” i “Povratnik”. Ryan Reynlods i ekipa vrijedno rade na nastavku “Deapoola”, a film će režirati David Leitch.

Liste BitTorrent, 2016:

1. Deadpool

2. Batman v Superman: Dawn of Justice

3. Captain America Civil War

4. Star Wars The Force Awakens

5. X-Men Apocalypse

6. Warcraft

7. Independence Day: Resurgence

8. Suicide Squad

9. Finding Dory

10. The Revenant

akta.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno