Najava dešavanja

Haris Burina u (ne)stand-up komediji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

HARIS BURINA  prvi put u (NE) STAND-UP komediji  I OVO… I ONO… I SVE! Novi Projekat Harisa Burine, po uzoru na stand-up komedije koje su sada u trendu, iako sam ne voli reći da je to klasični stand-up, zasigurno će „osvojiti“ publiku.

To su istinite priče, koje je u svojoj izuzetno bogatoj glumačkoj karijeri lično doživio gospodin BURINA, a prvi put će te priče „upakovati“ u predstavu za javno izvođenje.
Premijerno izvođenje ove (ne) stand-up komedije planirano je za 19. maj u Cabaret Clubu Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici.

Ovaj Harisov (ne)stand-up projekat uslijedio je nakon izuzetnog uspjeha njegove monodrame Ćorkan (Ive Andrića), koju je izveo preko 130. puta, širom regiona, a na dugogodišnji nagovor njegovih prijatelja.

BURINA svojom predstavom „I OVO… I ONO… I SVE!“ ide u korak s vremenom, jer je upravo ova predstava ono što našu pozorišnu publiku može zaintrigirati i „dozvati“ da (po)gledaju.
Odmah nakon premijerne izvedbe, koja je predviđena za 19. maj u Zenici, planirana je i velika turneja Harisa BURINE – „I OVO… I ONO… I SVE“ – u Bosni i Hercegovini i regiji.

Singl „I OVO… I ONO… I SVE…“, koji je objavljen prije mjesec dana na youtube.com predstavlja uvod u ovaj projekat – ne stand up comedy show.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno