Ostali sportovi

Zeničani pobjednici turnira u Kaknju

Zeničani pobjednici, Cementari zahvalnica
Zeničani pobjednici, Cementari zahvalnica
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničani pobjednici turnira u Kaknju- Na parketima Sportske dvorane i Gimnazije Muhsin Rizvić u Kaknju odigran je VI Turnir u sjedećoj odbojci koji objedinjuje tri značajna datuma: Dan državnosti BiH, Dan III Korpusa i 03. decembar Svjetski dan osoba sa invaliditetom.

Turniru su prisuatvovali predstavnici Općinske organizacije RVI Kakanj, predsjednik Omer Odobašić, ispred Općine Kakanji u ime Sportskog saveza Samir Lušija, član uprave Tvornice cementa Kakanj Izudin Neimarlija, a turnir je otvorio Džemal Hadžić ratni komadant.

Osamdeset sedam učesnika iz osam ekipa sa područja ZE-DO Kantona prikazili su borbenost i nadasve fer i korektno takmičenje. Mada se rezultat na ovakvim takmičenjima stavlja u drugi plan, ipak treba istaći KSO Čelik 07 koji je osvajač ovog turnira, dok su drugo, odnosno treće mjesto osvojile ekipe IOK Bosna i IOK Zavidovići.

Sportsko društvo ratnih vojnih invalida Kakanj 92, kao tehnički organizator ovog turnira, a i zbog Svjetskog dana osoba sa invaliditetom, iskoristilo je dugočekanu priliku da dodjeli posebnu zahvalnicu Tvornici cementa Kakanj, koja kao društveno odgovorna kompanija ima dugogodišnj seznibilitet ne samo prema sjedećoj odbojci nego uopšte razvoju invalidskog sporta na području naše općine a i šire. Zahvalnicu u ime Tvornice cementa primio je član uprave Izudin Neimarlija.

Sportsko društvo RVI Kakanj 92 se zahvaljuje i uposlenicima KSC Kakanj na ustupljenim materijalnim i ljudskim resursima.

KakanjLive



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno