Zenica

LPR donirao stol za stoni tenis Studentskom centru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Akcijom polaznika LPR Centra doniran stol za stoni tenis Studentskom centru u Zenici – Centar za lični i profesionalni razvoj pruža mogućnost besplatnog pohađanja naših edukacija svim socijalno ugroženim licima. No to nije jedina stvar koja nas čini drugačijim od drugih što dokazuju naši vrijedni đaci iz Zenice, polaznici El Roi kurseva engleskog jezika. Polaznici koji su se priključili našim kursevima engleskog jezika u Zenici a ne dolaze iz reda socijalno ugroženih porodica,  svojim skromnim mjesečnim participacijama obezbijedili su sredstva za kupovinu stola za stoni tenis. Isti je uručen Studentskom centru Zenica, tačnije  direktoru ovog centra, gospodinu Dini Eminoviću koji nam je pružio neizmjernu podršku pri realizaciji ovog projekta. Nadamo se da će ova donacija obradovati studente koji su smješteni u Studentski centar Zenica i olakšati im učenjem ispunjene studentske dane.

LPR Centar sa svojim aktivnostima djeluje na području Zenice već duže od dvije godine. Uz pomoć El Roi Evropskog centra i naše profesorice Mirsade Neimarlije u ovom gradu smo do sada educirali oko 70 polaznika koji su po završetku edukacije stekli međunarodno priznat certifikat za poznavanje engleskog jezika dok je oko 50 polaznika  još uvijek u procesu edukacije.

Cilj nam je edukovati što veći broj građana u svim gradovima našeg djelovanja kako bi im omogućili znanje iz oblasti engleskog jezika i međunarodni certifikat koji će doprinijeti njihovoj konkurentnosti na tržištu rada. Također, El Roi certifikat je priznat od strane mnogih Univerziteta uključujući Harvard, Cambridge, Oxford, Princeton, Yale te pomaže i studentima Erasmus programa.

Građani Zenice su prepoznali važnost i kvalitet naših edukacija te smo im omogućili i novi ciklus upisa na naše kurseve engleskog jezika. Prijave su otvorene na našoj web stranici http://centarlpr.com/prijava ili putem maila: [email protected]



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno