Zenica

Otvorena ambulanta u Šerićima, IZ donirala 82.000 KM

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Muftija zenički mr. Ejub ef. Dautović u svom Uredu u Zenici primio je vijećnicu Gradskog vijeća Zenica Alminu Husejnović.
Povod ovom susretu u Uredu muftije bio je otvaranje ambulante u Mjesnoj zajednici Šerići, koje je upriličeno u srijedu 08. aprila 2015. godine, a za koju je Islamska zajednica donirala 82.000 KM.

Vijećnica Husejnović muftiji zeničkom prenijela je izraze zahvalnosti građana Mjesne zajednice Šerići za pomoć koju je Islamska zajednica pružila stanovništvu ovoga kraja prilikom prošlogodišnjih poplava i klizišta, a posebno u rekonstrukciji zgrade ambulante u ovoj Mjesnoj zajednici. Također, vijećnica Husejnović muftiji zeničkom u ime Mjesne zajednice uručila je zahvalnicu i knjigu ”Dan u kome sam mislio da zemlja umire”, te zamolila muftiju da izraze poštovanja i zahvalnosti prenese reisu-l-ulemi mr. Husein ef. Kavazoviću od mještana MZ Šerići.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno