Info

Razgovori predstavnika mreVUK-a i Skupštine ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Održan je još jedan u nizu sastanaka između predstavnika mreVUK-a ZDK i zastupnika u  Skupštini ZDK. Sastanak je održan u Visokom i prisustvovali su mu srednjoškolci iz cijelog kantona i zastupnica u Skupštini gospođa Meldina Ugarak. Osnovna tema razgovora bili su problemi srednjoškolaca. Razgovaralo se o općim problemima ove populacije, ali i o pojedinačnim problemima svake škole.

Gospođa Ugarak je izrazila veliku želju i potrebu da pomogne mladim ljudima ovog regiona, te je u sklopu toga sa predstavnicima mreVUK-a dogovorila niz projekata i akcija. Svaki projekat će predstavljati veliki izazov srednjoškolcima, ali sve se to radi u cilju dopune budžeta mreVUK-a. Zbog toga srednjoškolci imaju veliku ambiciju za radom i uspjehom.  Sastanak je bio jako uspješan, jer su srednjoškolci mogli direktno predstaviti i iznijeti kako svoje probleme tako i svoje ciljeve. Ono što raduje nas srednjoškolce jeste činjenica da još postoje osobe koje se brinu o potrebama srednjoškolaca, ali i školaraca općenito.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno