Zenica

Zenica Summer Fest, četvrta noć: One man show – Dino Džihić

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Četvrta noć Zenica Summer Festa bila je u znaku pop-rocka i svima nam poznatih Ex-Yu rock klasika. Zeničanin Dino Džihić i njegov “One man show”  bio je zvjezda ove večeri.

Dino Džihić je mladi Zeničanin čija publika ima zadovoljstvo uživati u akustičnim pop-rock pjesama i njegovom fantastičnom vokalu. Godinama je obilazio cijelu BiH i regiju oduševljavajući publiku svojim, popularno rečeno, “one man show” nastupima na gitari. Dino je autor i kompozitor svojih pjesama, a pisao je i za druge. Također se bavi fotografiranjem, glumom, modelingom i učitelj je jezika.

Večeras su i mlad i stari uživali u domaćim i stranim pjesmama i oduševljeno su pjevali pjesme Dine Dvornika, EKV-a, Knock Outa, Bijelog Dugmeta i drugih, ali naravno u Dininom vlastitom kreativnom aranžmanu na gitari.

Napominjemo da ZSF traje sve do 21.8, a zabava tek počinje! Družite se sa nama 6.8. na dvije lokacije: na trgu Alije Izetbegovića u 20:30 h nastupa plesna grupa Iskre sa gostima iz Viteza, Busovače i Kiseljaka, a na tvrđavi Vranduk u 20:30 h nastavljamo s rock’n’roll muzikom uz “Noć rock’n’rolla Vranduk 2021”!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno