Košarka

Za KŽK Čelik tri nagrade na „Izboru najuspješnijih sportista Grada Zenica za 2020. godinu”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Za KŽK Čelik tri nagrade na „Izboru najuspješnijih sportista Grada Zenica za 2020. godinu”- Juče, 12.4.2021.godine, u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici održana je manifestacija “Izbor najuspješnijih sportista Grada Zenica za 2020. godinu”, na kojoj su dodjeljene tri nagrade i za KŽK Čelik Zenica.

Tri nagrade za KŽK Čelik dodjeljene su u tri kategorije:

Najbolji ženski klub: KŽK Čelik Zenica;

Sarah Mešinović, među sportskim nadama Grada Zenice za 2020. godinu;

Aida Kalušić, jedna od dva najbolja trenera;

Ponosni smo na naš mladi tim i stručni štab, ponosni smo na UO kluba i prijatelje kluba -, saopštili su na oficijelnoj  facebook stranici KŽK Čelik.

Organizator je bio Sportski savez Grada Zenica i nakon godinu dana pauze ponovo održao ovu manifestaciju, a shodno epidemiološkim mjerama i stanju sa pandemijom koronavirusa, u skromnijem izdanju. Uz poštivanje epidemioloških mjera manifestaciji su mogli prisustvovati samo nagrađeni pojedinci i predstavnici nagrađenih klubova uz prisustvo predstavnika.

Inače, za najuspješnije sportiste seniore za 2020 godinu, ujedno i za najbolje sportiste 2020.godine, proglašeni su Mediha Salkić i Amel Tuka, članovi Atletskog kluba Zenica.

Čestitka na ovim priznanjima za uspješni sportski kolektiv, KŽK Čelik, od sportske redakcije Zenicabloga.

E.Imamović

Foto sa KŽK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno