Ljudi

NAJTUŽNIJI DAN U HITNOJ POMOĆI ZENICA: In memoriam Dario Javor

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
NAJTUŽNIJI DAN U HITNOJ POMOĆI ZENICA: In memoriam Dario Javor – Naš dragi kolega, Dario Javor,  časni i ponosni medicinski tehničar, zauvijek nas je napustio. Tuga je velika, bol pregolema, riječima neopisiva. Samo je osjećaju i sa nevjericom prihvataju koleginice i kolege Hitne pomoći Zenica.
Praznina, koja se ne može popuniti, boli nas. Ćutimo je. Šta god da kažemo, malo je, pogrešno je, nedovoljno i slabo. Jer ima neka energija  u dobrim ljudima, a mi smo svjedoci da si je ti posjedovao. Zato smo prazni svi mi,  prazna je i Hitna pomoć bez tebe.
Događa se da neki ljudi  i dalje žive, poslije smrti, po svojim riječima i djelima, a najviše po dobroti srca.  Dragi naš Dario, ti si zasigurno jedan od njih. Oni koji su te poznavali svjedočit će i dalje o dobroti tvoga srca, o tvojim djelima, o tvojima riječima.
Počivaj u miru Božijem!
Kolektiv Hitne pomoći Zenica


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno