Info

Nova programska shema BH radija 1: Bogati informativni i sportski sadržaji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nova programska shema BH radija 1: Bogati informativni i sportski sadržaji – Informativni program BH radija 1, pored “VIJESTI” koje se emitiraju svakih sat vremena i „NOVOSTI“ u 15 sati, te centralne informativne emisije „DNEVNIK“ u 16,30 sati, u novoj programskoj shemi emitira novu emisiju „PEDESET MINUTA“, koja će biti emitirana u programu radija četvrtkom od 12 sati 10 minuta.

Dijaloška emisija „AKTUELNO“ nastavlja i u novoj programskoj shemi da analizira i ukazuje na aktuelne, političke, ekonomske, privredne i sociološke teme. Traži odgovore na brojna životna i društvena pitanja. Uvijek daje informaciju više, a gosti iz različitih sfera odgovaraju, otvoreno i bez cenzure, na pitanja slušatelja.

Otud je slogan emisije “Sadašnjost, stvarnost, savremenost – ovdje i sada – Bosna i Hercegovina”.

Novitet BH radija 1 u novoj programskoj shemi je potpuni redizajn audio špica informativnog programa.

Sportski program BH Radija 1 ponudit će “Sport plus”, emisiju o sportu svaki radni dan nakon “NOVOSTI”, od 15,15 do 15 30 sati.

Vaš dnevni sportski informator samo na programu BH radija 1.

U okviru ove redakcije nastavlja se sportski vikend. Provedite vikend u “Ritmu sporta” i dobre muzike. Slušatelji BH radija 1 moći će uživo pratiti javljanja sa utakmica nogometne Premijer lige, aktuelne rezultate sa sportskih terena, reportažne priloge.

Sve u “Ritmu sporta”!

link: https://bhrt.ba/nova-programska-shema-bh-radija-1-bogati-informativni-i-sportski-sadrzaji/



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno