Posuđeno

Galerija: Magla prekrila puste ulice

Magla Zenica autor Elmedin Mehić / Klix
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Galerija: Magla prekrila puste ulice – Niske temperature koje dolaze sa godišnjim dobima koja su pred nama i u kojima se već nalazimo, u naše gradove u večernjim satima donesu i maglu koja pokvari noćne panorame bh. gradova, ali pokloni mističnost. Naš sugrađanin, reporter Klixa Elmedin Mehić objavio je galriju fotografija Zenice u kasnim večernjim satima.

Iza nas je Noć vještica, ali magla koja je upotpunila ugođaj prije nekoliko večeri u Zenici se zadržala još nekoliko dana zbog temperatura koje već oko 21 sat dosežu nula ili minus jedan stepen Celzijusa. Ulice su već oko ponoći puste, a magla koja se u večernjim satima spusti u zeničku kotlinu, nakon ponoći zadaje velike probleme vozačima. Pogledate fotografije koje su nastale na željezničkoj stanici u Zenici, zeničkom bulevaru te drugim zeničkim naseljima, piše Mehić na Klixu. Prenosimo uz dozvolu autora.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno