Nogomet

FOTO: Dvije pobjede mladih nogometašica Čelika nad Krivajom u Zavidovićima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Dvije pobjede mladih nogometašica Čelika nad Krivajom u Zavidovićima – Mlade igračice „B“ tima ženskog nogometnog kluba (ŽNK) Čelik gostovale su na stadionu Krivaje u Zavidovićima kod ekipe ŽFK Krivaja iz Zavidovića, saopštavaju iz ŽNK Čelik Zenica.

U ovoj prijateljskoj utakmici bolje su bile nogometašice Čelika rezultatom 3:1.

Nakon toga odigrale su susret i najmlađe članice ovih klubova. I u ovoj utakmici bolje su bile gošće iz Zenice rezultatom od 3:2. Treninge za mlade igračice ŽNK Čelik vode Safeta Kavaz i Lela Kukuruzović.

-Konstantan rad s našim mladim igračicama je potvrdio ove rezultate u odigranim prijateljskim utakmicama u korist čeličnih djevojaka. Zahvaljujemo se Upravi ŽFK Krivaja Zavidovići na gostoprimstvu -, kazali su iz ŽNK Čelik.

Usput da javimo još dvije vijesti iz ŽNK Čelik Zenica:

Članica ŽNK Čelik, Lara Tokalić, prethodnih dana dobila je pozivnicu za kamp ženske U-15 reprezentacije BiH, dok je igračica ŽNK Čelik, Nejra Halać, u subotnjoj prijateljskoj utakmici na Bilinom polju između NK Čelik i FK Borac iz Banja Luke (1:0), obavljala ulogu četvrtog sudije.

Prije desetak dana smo objavili da je u toku Upis djevojčica u školu nogometa ŽNK Čelik, link: https://www.zenicablog.com/obavijest-iz-znk-celik-za-upis-u-skolu-nogometa/?fbclid=IwAR3PRVEvOjj–GKSHQbqNg8Ddv4EGqyx79rz0YYZDUHzFQEe2qYK6LKbjk8 .

E.Imamović

Foto ŽNK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno