Košarka

FOTO: ŽKK Jumper gostovao u Beogradu ekipi Crvene Zvezde

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
FOTO: ŽKK Jumper gostovao u Beogradu ekipi Crvene Zvezde – U okviru priprema za predstojeću sezonu košarkašice Jumpera su gostovale u Beogradu kod velikana košarke u regionu, pa i u Evropi, ekipe KKŽ Crvena Zvezda iz Beograda.
Sigurno velika čast i privilegija da smo na poziv naših velikih prijatelja igrali utakmice sa renomiranim protivnikom.
Četrdeset mladih košarkašica je uživalo u druženju i utakmicama sa svojim vršnjakinjama iz Beograda kao i ljepotama ove metropole.
Pored utakmica posjetili smo i kulturne i sportske znamenitosti ovog velikog grada. Ovim gostovanjem nastavljena je saradnja sa KKŽ Crvena Zvezda jer su u mjesecu maju ove godine oni bili naši gosti. Zanimljiva činjenica je da je KK Jumper prvi klub koji je nakon dugo godina bio gost kod Crvene Zvezde u Beogradu sa omladinskim selekcijama.
Sport probija mnoge barijere i spaja mlade ljude. Ovo gostovanje je dokaz da je sport univerzalni jezik kiji spaja ljude i da samo moramo vjerovati u ono što radimo jer korak po korak svi naši snovi i ciljevi su ostvarljivi.
Rukovodstvo kluba se zahvaljuje Crvenoj Zvezdi na vrhunskom domaćinstvu i organizaciji utakmica na čelu sa trenerom seniorske ekipe Draganom Vukovićem.
KK Jumper Zenica

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno