Biznis

VISPAK – Promocija i degustacija espresso kafe “Dream”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ljetne večeri su uvijek odlična prilika za ostvarenje snova i početak novih priča. Vispak ostvaruje svoj san širom Bosne i Hercegovine sa novom espresso kafom Dream.

Caffe bar Freddo Zenica će 17. jula biti mjesto gdje će obožavaoci kafe moći uživati u degustaciji nove espresso kafe „Dream“ by Vispak.

Promocija i degustacija espresso kafe „Dream“ će se održati u srijedu od 19h u novootvorenoj ljetnoj bašti caffe bara Freddo u Zenici koji će zasigurno biti premalen da primi sve one koji žele da okuse novo kofeinsko blago.

„Kako je kafa mnogo prisutna u našem životu i veže nas za najdivnije momente, za vas smo pripremili raznovrstan sadržaj, te tako na „Dream“ promociji pored degustacije kafe očekuje vas i degustacija slastica pravljenih od profesionalnih kuhara, Dj party, mnoštvo zabave, vrhunsko druženje, interesantni pokloni i još mnogo toga. Pozivamo sve Zeničane da dođu na događaj i budu dio odlične atmosfere u srijedu 17. jula u 19 h.” poručuju iz Vispaka.

Live your Dream! Živite svoj san!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno