Biznis

ZEDA – mi imamo ono što drugi nemaju – #blog – besplatna prezentacija vašeg biznisa, uspjeha, ideje…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ZEDA – mi imamo ono što drugi nemaju – #blog – besplatna prezentacija vašeg biznisa, uspjeha, ideje… – Agencija ZEDA je razvojna institucija čiji zadatak je da kreira razvojne prioritete Grada Zenice, da stvara partnerstva za implementaciju razvojnih projekata, da ih priprema i koordinira njihovu realizaciju. ZEDA je centralna organizacija za podršku razvoju Grada, što se postiže kroz direktnu saradnju i snažnu podršku od strane Grada kao lokalne vlasti.

-„ Osim što doprinosimo razvoju malih i srednjih preduzeća, osim što implementiramo razvojne projekte, osim što pomažemo pri kreiranju povoljnijeg poslovnog ambijenta, na našoj web stranici smo napravili i rubriku #Blog. Radi se o rubric namijenjenoj mladima, njihovim idejama, uspjesima i biznisima. Nastojimo sve one koji su u nečemu odlični ili neobični, koji bi mogli biti primjer drugima, čija bi priča mogla inspirisati nekoga ili iz koje bi mogli nešto naučiti, izvući pouku, iz koje bi i sami mogli  razviti ideju pronaći, kontaktirati i predstaviti” – rekla je Ajna Dedić, PR Agencije ZEDA i autor Bloga.

-„Preko 800 mladih ljudi, preko 800 toliko sličnih, a toliko različitih priča smo do sada predstavili i nastavljamo dalje jer za kvalitetnu ideju, za dobar primjer, za zanimljivo iskustvo, treba se čuti, a mi smo vaš glas. Nebrojeno puta smo dobili riječi hvale i podrške od onih o kojima smo pisali putem Bloga istaknuvši koliko smo im pomogli na različite načine (od novih kontakata, saradnje, prezentacije u medijima, do velikog interesa za njihove proizvode ili usluge)“ – ponosna je  Dedić.

Samo kvalitetno odabrani oblici, medijia i instrumenti marketinške komunikacije direktno su proporcionalni dobrom pozicioniranju marketinga i njegovih subjekata u društvu u cjelini.

ZEDA poziva sve vas koji imate interesantnu priču da se javite putem Facebooka ZEDA ili na mail [email protected] i svoje iskustvo o hobiju, započetom poslu, traženju ili pronalasku posla, promjeni posla, odlučnošću da karijeru okrenete u suprotnom smjeru, priču o odlasku u inostranstvo na nastavak obrazovanja ili u potrazi za poslom ispričate jer možda baš vaša priča bude vjetar u leđa nekome ko je danas u dilemi.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno