Košarka

Košarkašice BiH večeras protiv Islanda (TV prijenos 20:45h na BHT1)

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Košarkašice BiH večeras protiv Islanda (TV prijenos 20:45h na BHT1) – Ženska seniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će, od 20:45 sati u Rejkjaviku, odigrati posljednji meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2019. godine.

Nakon pobjede protiv Crne Gore u prošlom kolu, naše košarkašice će u posljednjem meču na Islandu pokušati izboriti plasman na Evropsko prvenstvo.

“Na nama je sada da pokušamo ostvariti pobjedu što većom razlikom nad Islandom. Mi ćemo drugo mjesto osigurati, bez obzira na to kako završi utakmica Slovačka – Crna Gora. Međutim, neki rezultati u drugim grupama su veoma čudni i neočekivani. Na primjer, Bjelorusija je slavila nad Estonijom sa 50 poena razlike, a Mađarska je pobijedila Albaniju 139:27! U ovom trenutku ne želim nagađati koja nam je tačno koš-razlika potrebna. Siguran sam da je možemo ostvariti, ali se nadam da će se i FIBA potruditi da regularnost u zadnjem kolu bude na visokom nivou”, izjavio je Lojo uoči duela sa Islandom.

Utakmicu između Bosne i Hercegovine i Islanda možete pratiti u direktnom prenosu na BHT1.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno