Politika

Predsjedavajući Skupštine Duvnjak u posjeti Zavidovićima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predsjedavajući Skupštine Duvnjak u posjeti Zavidovićima – U sklopu plana obilaska općina predsjedavajući Skupštine Zeničko-dobojskog kantona Jasmin Duvnjak boravio je u općini Zavidovići. U razgovoru sa općinskim načelnikom Hašimom Mujanovićem i njegovim pomoćnicima upoznat je sa aktuelnom problematikom i projektima razvoja koji se realizuju u ovoj općini.

Načelnik Mujanović je zatražio od predsjedavajućeg Kantona Duvnjaka da u najskorije vrijeme u interesu građana i novih privrednih investicija, nakon datog mišljenja Vlade, uvrsti na dnevni red Skupštine saglasnost za Prostorni plan općine Zavidovići, što je i prihvaćeno.

Održan je i radni sastanak sa predsjedavajućim Općinskog vijeća Zavidovići Redžom Seferovićem i članovima Kolegija.

U sklopu ove posjete delegacije su polaganjem cvijeća na centralno spomen-obilježje odale počast šehidima i poginulim borcima Armije RBiH u herojskoj odbrani Zavidovića. Na kraju radnih aktivnosti članovi delegacije Općine i Kantona posjetili su modernu privatnu zdravstvenu ustanovu – polikliniku ‘Nejra’, koja je nedavno počela sa radom.

Stručna služba Skupštine ZDK



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno