Nesreće

Željeznička stanica: 22-godišnji Zeničanin u kritičnom stanju nakon što je dodirnuo željezničku kontaktnu mrežu penjući se na vagon

foto: ilustracija
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Željeznička stanica: 22-godišnji Zeničanin u kritičnom stanju nakon što je dodirnuo željezničku kontaktnu mrežu penjući se na vagon – Oko 19 sati mladić iz Zenice, inicijala K. D., rođen 1996. godine, teško je nastradao od strujnog udara nadomak zgrade Željezničke stanice u Zenici.

Kako je Zenicablogu potvrđeno u MUP-u ZDK, ovaj mladić je prelazio željezničku prugu penjući se na jedan od vagona, gdje tom prilikom došao u dodir sa kontaktnom mrežom Željeznica FBiH.

– Odmah je vozilom Hitne pomoći prebačen u Kantonalnu bolnicu Zenica. Nažalost, trenutno je u kritičnom stanju, jer je zadobio teške tjelesne povrede, direktno životno ugrožavajuće i ljekari KBZ se bore za njegov život, rečeno nam je.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno