Zabava

Novi trailer za film “MARIJA MAGDALENA”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Stigao je novi trailer za ostvarenje “MARIJA MAGDALENA” (MARY MAGDALENE), film koji priča priču o istaknutoj ličnosti iz Biblije, Mariji Magdaleni, koja je postala bliska Isusova prijateljica, a u BiH kina stiže 29. marta ove godine!

Film MARIJA MAGDALENA na autentičan način prikazuje snažnu i inspirativnu ljudsku priču o jednoj od najmisterioznijih, neshvaćenih duhovnih ličnosti u historiji čovječanstva. Ovaj biografski film, rađen po motivima iz biblije, prikazuje Mariju (Rooney Mara), mladu ženu u potrazi za novim načinom života. Sputana pravilima svog vremena, Marija prkosi svojoj tradicionalnoj porodici i priključuje se novom društvenom pokretu koji predvodi harizmatični Isus iz Nazareta (Joaquin Phoenix). Ubrzo, ona pronalazi sebe u ovom pokretu i potpuno se posvećuje putovanju koje će je odvesti u Jerusalim.

Scenario su pisale Helen Edmundson i Philippa Goslett.

MARIJA MAGDALENA (MARY MAGDALENE)

U kinima od 29. marta 2018

Režija: Garth Davis

Uloge: Rooney Mara, Joaquin Phoenix, Chiwetel Ejiofor

Scenario: Helen Edmundson, Philippa Goslett

Žanr: Drama

Studio: Universal

Film MARIJA MAGDALENA na autentičan način prikazuje snažnu i inspirativnu ljudsku priču o jednoj od najmisterioznijih, neshvaćenih duhovnih ličnosti u historiji čovječanstva. Ovaj biografski film, rađen po motivima iz biblije, prikazuje Mariju (Rooney Mara), mladu ženu u potrazi za novim načinom života. Sputana pravilima svog vremena, Marija prkosi svojoj tradicionalnoj porodici i priključuje se novom društvenom pokretu koji predvodi harizmatični Isus iz Nazareta (Joaquin Phoenix). Ubrzo, ona pronalazi sebe u ovom pokretu i potpuno se posvećuje putovanju koje će je odvesti u Jerusalim. Scenario su pisale Helen Edmundson i Philippa Goslett.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno