Biznis

Hud-Hud: Vaša briga je naša odgovornost

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Privatna predškolska ustanova „Hud-Hud“ predstavlja mjesto odgoja i obrazovanja djece od najranije dobi do polaska u školu. Osnovna svrha postojanja jeste odgoj djece koja tokom boravka usvajaju sadržaje, druže se, igraju, rastu, upoznaju sebe i svijet oko sebe. Pored cjelovitog programa, djeca su svakodnevno uključena i u specijalizirani razvojni program, koji uključuje aktivnosti iz engleskog i arapskog jezika, kao i islamske vjeronauke.
Ako i poslije prethodno pročitanog mislite da smo poput drugih, navodimo još razloga za različitost. Naime, od ove školske godine smo proširili naše kapacitete, te smo osposobili nove prostorije za naše najmlađe. To uključuje i pokretanje nove odgojne grupe, jaslica.
Znamo da ta mala bića zaslužuju mnogo pažnje, brige i znanja, te umjesto prethodnog odgoja i obrazovanja od tri godine do polaska u školu, sada na sebe preuzimamo brigu o djeci od njihovih napunjenih šest mjeseci. Iskustvo odgojnog kadra, savremeni uslovi za rad, zadovoljni roditelji i sretno dijete, dokaz su našeg dosadašnjeg uspjeha.
Da naše riječi postaju djela, možete provjeriti na adresi Zmaja od Bosne bb, a do tada nas možete i virtuelno posjetiti: http://www.zenica360.ba/?mapify-pin=1295 .
PPU „Hud-Hud“ djeluje u sastavu PU OŠ „Hasan Kjafija Pruščak“, te je to izvrsna prilika za djecu i roditelje da objedine predškolsko i školsko obrazovanje pod jednim krovom i jedinstvenim planom i programom.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno