Info

Vremenska prognoza za naredna tri dana

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U nedjelju, 26. jula, bit će umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Bosni se slaba kiša očekuje u jutarnjim satima. Poslijepodne pljuskovi se očekuju u Hercegovini, zapadnim i ponegdje u centralnim područjima Bosne. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 12 do 17, na jugu od 18 do 22, a najviša dnevna temperatura zraka od 24 do 29, na jugu od 32 do 36 stepeni.

U ponedjeljak, 27. jula, u BiH će biti nestabilno vrijeme. Već prijepodne pa prema večernjim satima lokalni pljuskovi i grmljavina se očekuju u većem dijelu zemlje. Vjetar slab promijenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 11 do 16, na jugu od 18 do 22, a najviša dnevna temperatura zraka od 28 do 33, na jugu do 36 stepeni.

U utorak, 28. jula, u Hercegovini će biti pretežno sunčano. U Bosni sunčano uz malu, poslijepodne i umjerenu oblačnost. Vjetar slab promijenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 13 do 18, na jugu od 18 do 22, a najviša dnevna temperatura zraka od 30 do 34, na jugu do 36 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno