Zenica

MOBITEL studio group od sada i u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

MOBITEL studio group od sada i u Zenici – Franšizna mreža MOBITEL studio group otvorila je svoju poslovnicu i u Zenici na adresi Maršala Tita 31 (preko puta ulaza u Kočevsku džamiju). Franšizna mreža već 15 godina uspješno posluje širom Bosne i Hercegovine i na zahtjev naših kupaca konačno smo stigli i Zenici.

MOBITEL studio group se bavi prodajom mobitela , tableta i opreme za mobitele kao i servisiranjem mobitela.U našem asortimanu mobitela možete pronaći sve svjetske priznate marke mobitela (Samsung,Apple,LG,Sony,Huawei), silikonske maskice za telefon,preklopne futrole, silikonske maske sa motivom po želji, micro SD kartice,USB stikove i jos mnogo toga.

Posjetite nas već danas jer MOBITEL studio group je za Vas pripremio velike POPUSTE . Prvih 50 kupaca očekuju dodatni popusti na telefone i opremu za telefone. Radno vrijeme poslovnice je od 08:00 do 17:00h.

Vaš MOBITEL studio group



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno