Zabava

Mumija: u kinima od 8. juna

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Mumija: u kinima od 8. juna – Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestim da će se dugo očekivani akcioni film “MUMIJA” (THE MUMMY) naći na redovnim repertoarima kina od četvrtka, 8. juna u Cineplexx Palas Banja Luka, Cinema City Sarajevo, Multiplex Ekran Zenica, Novi Grad Sarajevo, Andrićgrad Višegrad,CZK Trebinje, Theatre Busovača, Kozara Prijedor… a u CineStarima Tuzla, Bihać i Mostar od 29.juna. 2017. godine.

Tom Cruise predvodi glumačku ekipu u spektakularnoj, novoj filmskoj verziji legende koja je fascinirala kulture širom svijeta od nastanka civilizacije: „Mumiji“. Naizgled bezbjedno smještena u grobu duboko ispod pustinje, drevna princeza (Sofia Boutella) kojoj je sudbina nepravedno oduzeta, budi se u današnje vrijeme i sa sobom donosi zlo koje je raslo preko hiljadu godina i užase koji prkose ljudskom poimanju.

Od očaravajućih pustinja Srednjeg Istoka, kroz skrivene labirinte ispod današnjeg Londona, „Mumija“ donosi iznenađujući intenzitet i balans čuda i uzbuđenja u maštovitom novom filmu koji uvodi novi svijet bogova i čudovišta.

Pored Toma Cruise i SofieBoutelle, u filmu glavne uloge tumače i oskarovac Russell Crowe, Annabelle Wallis i Jake Johnson.

Režija: Alex Kurtzman
Uloge: Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Jake Johnson, Courtney B.
Vance Marwan Kenzari i Russell Crowe
Žanr: epska akciona avantura
Studio: Universal Pictures
Tom Cruise predvodi glumačku ekipu u spektakularnoj, novoj filmskoj verziji legende koja je fascinirala kulture širom svijeta od nastanka civilizacije: „Mumiji“.

Naizgled bezbjedno smještena u grobu duboko ispod pustinje, drevna princeza (Sofia Boutella) kojoj je sudbina nepravedno oduzeta, budi se u današnje vrijeme i sa sobom donosi zlo koje je raslo preko hiljadu godina i užase koji prkose ljudskom poimanju.

Od očaravajućih pustinja Srednjeg Istoka, kroz skrivene labirinte ispod današnjeg Londona, „Mumija“ donosi iznenađujući intenzitet i balans čuda i uzbuđenja u maštovitom novom filmu koji uvodi novi svijet bogova i čudovišta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno