Zabava

48. rođendan Centra Skenderija uz Dubiozu kolektiv

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dvorana „Mirze Delibašića“ će 1. decembra biti mjesto gdje će Dubioza kolektiv uraditi ono po čemu ih znaju širom svijeta. Riječima „Poslije četiri godine vraćamo se u svoju mahalu“, Dubioza kolektiv potvrdila je da će održati koncert na spomenuti datum, povodom obilježavanja 48. rođendana Centra Skenderija.

Svi još pamtimo njihov koncert 2013. godine, kada su pred unaprijed rasprodanom sarajevskom dvoranom održali spektakularan koncert i večer za pamćenje.
Interesovanje je i ovaj put veliko, pa na vrijeme obezbijedite svoju kartu putem portala www.kupikartu.ba. Ulaznice su u prodaji od 11. Augusta, a veoma malo je još ostalo onih po promotivnoj cijeni od 10 KM. Redovne cijene u pretprodaji iznositi će 15 KM parter, 18 KM tribine i 35 KM VIP.

Da podsjetimo, nedavno je izašao spot za pjesmu „Himna generacije“, koju je publika objeručke prihvatila i širom svijeta uglas pjeva, što se moglo i vidjeti na nedavno održanom koncertu na glavnoj bini SZIGET Festivala u Mađarskoj, jednom od najvećih i najznačajnijih festivala u Europi.

U međuvremenu, nema odmora za momke iz Dubioze, oni nastavljaju sa koncertima, a na radost publike, i sa snimanjem novih pjesama sve do 1. Decembra, kada će glavni grad biti u znaku rođendanskog slavlja Centra Skenderija uz Dubiozu kolektiv!

Važni linkovi:

www.dubioza.org

www.facebook.com/dubioza

www.youtube.com/dubiozatv

www.instagram.com/dubiozagram

www.skenderija.ba

http://www.kupikartu.ba/karte/event/2847/dubioza-kolektiv



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno